Help mee!

Piratenpartij Utrecht is een beweging van activisten en vrijwilligers, die hun vrije tijd en moeite steken in de strijd om onze burgerrechten, mensenrechten en onze lokale identiteit. We zijn altijd op zoek naar meer enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers, die hun eigen vrije tijd, expertise en inzet willen doneren aan de partij.

Geen tijd? Je kan ons natuurlijk ook altijd financieel ondersteunen – iedere euro helpt! Ga naar https://piratenpartij.nl/doneren/ voor de mogelijkheden, en zet in de omschrijving of je ons lokaal wil steunen of een specifieke actie steunt.

Onder het menu “vacatures” staan rollen die momenteel open staan, maar als je niet binnen deze functies valt, kun je zeker ook bijdragen! Met de drie-piraten regel kan jij je inzetten voor jouw buurt!

Heb jij een goed idee waarmee je de partij op de kaart denkt te kunnen zetten? Of zoek je mensen om een plan mee uit te werken om daarmee aandacht voor onze standpunten te vragen? Ook dan ondersteunen we je initiatief natuurlijk graag!

Stuur vooral een e-mail naar onze vrijwilligerscoördinator om te overleggen over de mogelijkheden.