Piratenpartij Utrecht: Utrecht door Utrechters, het gaat om jou!

Afgelopen vrijdag heeft de PVV aangekondigd dat ze gaan meedoen aan de verkiezingen van de gemeenteraad in Utrecht in maart volgend jaar. Vanuit de gedachte aan een open democratie heet de Piratenpartij Utrecht de PVV van harte welkom.

De slogan van de PVV ‘Utrecht voor Utrechters’ lijkt sterk op de slogan van de Piratenpartij Utrecht: Utrecht door Utrechters.
Slechts een letter verschil maar in essentie mijlen van elkaar verwijderd,

Piratenpartij Utrecht vind achtergrond irrelevant, verbinding staat juist voorop.

Wij willen de Utrechtse politiek weer in handen geven van de inwoners, het gaat om jou: Utrecht door Utrechters. Voor ons betekent samenleving echt samen-leving. Als inwoner van je buurt, wijk en de stad. Als je wilt kun je meepraten, bepalen wat er gebeurt, en betrokken zijn. We zijn voor transparantie, voor inspraak en voor saamhorigheid. Utrecht is een mooie stad waar iedere Utrechter trots op kan zijn. En Utrecht is een sociale stad die we met zijn allen kunnen maken: als je mening gehoord wordt doe je mee, leer je elkaar kennen en wordt Utrecht nog mooier.

Alle inwoners van Utrecht zijn belangrijk, als je mee wilt doen aan de vooruitgang van de stad dan kan dat. Utrecht maken we samen, juist nu wordt dat extra belangrijk.
Piratenpartij Utrecht: Utrecht door Utrechters, het gaat om jou!

Op naar de raadsverkiezingen in maart 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.