PPU – PODcasts

Gepubliceerd op door | 2 reacties

W00t! De Piratenpartij gaat PODcasts maken.

Piratenpartij Utrecht maakt vanaf september vanuit haar eigen studio iedere maand (maar we proberen vaker!) een interview over lokale en landelijke Piraten thema’s. Je vindt ze daarna terug op onze website en youtube kanaal, samen met een artikel over de achtergronden en informatie van onze gasten. Aankondigingen en plaatjes enzo doen we oa. via deze nieuwe twitter handle.

De eerste gesprekken die we in voorbereiding hebben, gaan over:

  • Code Rood. Dmitri van Piratenpartij Utrecht doet verslag van het protest in Groningen, waar hij bij was. Hoe zit het met de actiebereidheid in Nederland en wat is het effect?
  • Catalonië. Saskia en Rico doen verslag over hun bezoek aan Catalonië. Hoe zit het eigenlijk met het ‘recht op zelfbeschikking’ in een referendum over afscheiding.
  • We gaan in gesprek met Julia Reda over artikel 11 en 13 van de EU copyright directive en over de verkiezingen voor het Europese parlement in 2019.

Heb jij zelf een onderwerp en/of specialist waarvan je meer zou willen weten, of waarvan je benieuwd bent hoe Piraten daar nu over denken? Laat het ons weten via twitter of op podcasts.utrecht[at]piratenpartij.nl en doe mee.

De PODcasts hebben een eigen kanaal op:

2 comments on "PPU – PODcasts"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.