Social Club Utrecht

Namens de Piratenpartij Utrecht was Paula op 23 mei aanwezig tijdens de informatie avond van Social Club Utrecht.

De avond begon met een presentatie over het concept van de Social Club. Daarop volgde een presentatie over Cannabinoïden en de avond eindigde met een demonstratie kokosextractie, zodat de gebruiker van medicinale wiet-olie weet hoe de olie gemaakt wordt. 

De Social Club is onderdeel van stichting Suver Nuver. Deze stichting bestaat sinds 2011 en heeft inmiddels 8 Social Clubs in Nederland met meer dan 9000 leden. Het doel van Suver Nuver is taboes omtrent wiet-olie te doorbreken en wiet-olie te legaliseren.

Social Club Utrecht houdt zich bezig met het informatie geven aan mensen omtrent het gebruik van medicinale wiet-olie met uiteenlopende klachten, van lichamelijke klachten tot aan levensbedreigende ziektes. Elke maandagmiddag tussen 13:00 en 17:00 is de Social Club in Utrecht geopend waar je terecht kunt met al je vragen. Er is een mogelijkheid tot het bestellen van een proefpakket en dit pakket zal opgestuurd worden naar het door jou opgegeven adres. Op deze manier kunnen mensen zelf testen of het gebruik van medicinale wiet-olie iets voor ze kan betekenen. Het lidmaatschap van de club bedraagt 10,- euro per maand, mocht dit teveel zijn kan er in overleg ook voor een lagere bijdrage gekozen worden. Het doel is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om aan zijn/haar welzijn te kunnen werken. Tevens is er mogelijkheid dat de club op jouw naam 5 planten laat groeien. Zo kan de Social Club ervoor zorgen dat er genoeg medicinale wiet-olie geproduceerd kan worden. Dat is een mooi gebaar, zo kunnen we elkaar helpen!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, kijk dan eens op https://www.suvernuver.org

 

 

 

 

Gepubliceerd in Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.