We zijn van start!

De lokale afdeling Utrecht van de Piratenpartij (PPU) is achter de schermen al even bezig met de opzet, maar 18 september om 19.00 uur gaat de partij echt van start. Dan organiseert deze nieuwe Utrechtse beweging een vrij toegankelijke info- en actiebijeenkomst in buurthuis “In de 3 krone”, in het centrum van Utrecht. PPU begint in de wijken – en is in tegenstelling tot de gemiddelde politieke partij niet hiërarchisch opgezet. Het programma van deze partij is in de ontwerpfase, en iedereen die dat wil kan zodra de basis is gelegd input geven.
PPU identificeert zich als een “pragmatische, activistische middenpartij”. Bovendien hoef je geen lid te zijn om piraat te zijn. Wij staan ervoor open elk politiek initiatief in overweging te nemen omdat we geloven in burgerschap en actie!
Zo zullen we op onze aanstaande bijeenkomst aandacht besteden aan het referendum over de sleepwet. Met die nieuwe wet kunnen inlichtingendiensten zonder beperkingen alle digitale communicatie aftappen, alle elektronische apparaten hacken, een geheime DNA databank aanleggen en al die verzamelde data doorgeven aan buitenlandse inlichtingendiensten. Daarmee maak je van iedere burger een verdachte. De komende maanden is Piratenpartij Utrecht dan ook door heel Utrecht bezig om handtekeningen te verzamelen voor een referendum.
Benieuwd naar deze actie en/of de Piratenpartij Utrecht? Kom op 18 september naar de info- en actiebijeenkomst in buurthuis “In de 3 krone”, Oudegracht 227 in Utrecht centrum. De avond is van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Piratenpartij Utrecht: utrecht@piratenpartij.nl / Maarten van der Pol: 06-47320520

2 comments on "We zijn van start!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.