Geen zetel, wel gewonnen!

Gisteren waren de gemeenteraadsverkiezingen, het einde van een zeer bewogen campagneperiode. Allereerst willen we iedereen bedanken die ons hun stem heeft gegeven, en iedereen die ons in de afgelopen periode heeft aangemoedigd. Wat pas afgelopen september begon met een paar mensen is gegroeid naar meer dan duizend mensen die ons het vertrouwen gaven als het om de toekomst van Utrecht gaat.

Niet genoeg voor een raadszetel, meer dan genoeg om ons te sterken in ons doorzettingsvermogen. Wij beloofden het tijdens de campagne al: wij zullen er zijn, niet alleen in verkiezingstijd maar altijd. En er zijn betekent ook bereikbaar zijn. Je mag ons altijd aanspreken, op straat, tijdens bijeenkomsten, per e-mail (utrecht [at] piratenpartij [dot] nl) en bellen of een bericht sturen: 06-47320520. De kleur paars is er in Utrecht om te blijven!

Wij zijn morgenochtend vanzelfsprekend aanwezig op de openbare zitting van het centraal stembureau en zullen de komende vier jaar de raad en het college scherp in de gaten houden. Ons blijf je ontmoeten, bij de wijkraden, bijeenkomsten, inspraakavonden en op nog veel meer plaatsen. Spreek ons dus vooral aan, want het gaat ook om jou! Bedankt allemaal!

Verkiezingsposter Piratenpartij Utrecht

3 comments on "Geen zetel, wel gewonnen!"

  1. Aanhouder wint toch?
    Jammer is het wel maar motivatie is alleen maar toegenomen om er volgende keer wel door te breken en een zetel te kapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.