Open uitnodiging: Verdiepingsbijeenkomst Smart City – Vloek of zegen?

Gepubliceerd op door | 5 reacties

Verdiepingsbijeenkomst

Zondag 30 september organiseren we een voor iedereen gratis toegankelijke verdiepingsbijeenkomst over het thema Smart City. Onze spreker dr. Matthijs Pontier promoveerde in Kunstmatige Intelligentie en deed wetenschappelijk onderzoek naar ethische inzet van intelligente technologie. Hij was in 2014 lijsttrekker van de Piratenpartij en is nu volksvertegenwoordiger in Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Bij verschillende organisaties zet Matthijs zich in om technologie in te zetten voor een democratische samenleving.

Matthijs Pontier op: LinkedIn – Slideshare – Twitter – Facebook


Op zondag 30 september is de eerste van een reeks verdiepingsbijeenkomsten gepland, en we bijten de spits af met het thema “Smart City”.

De slimme stad van nu en van morgen weet steeds meer over ons. Dat kan ons leven makkelijker maken en bijdragen aan leefbaarheid. Maar waar stopt het? Wat mag de stad van jou weten? En wat zijn de risico’s die nu mogelijk over het hoofd worden gezien bij het slimmer maken van de stad?

Op onze verdiepingsbijeenkomsten is iedereen welkom, ongeacht politieke kleur of lidmaatschap. Heb jij een mening over de “slimme stad”, of wil je jezelf informeren over wat er gaande is? Kom dan vooral meeluisteren en praten!

Programma:

16.00 – 16.30: Inloop met koffie en thee
16.30 – 17.00: Sprekerspresentaties – Wat is de slimme stad?
17.00 – 18.15: Groepsdiscussie met diverse stellingen
18.15 – 18.30: Afsluiting en aansluitend een kleine borrel

Welke stellingen zou jij besproken willen hebben op deze bijeenkomst? Laat het weten op utrecht [at] piratenpartij [dot] nl!

Locatie:
“In de 3 Krone”
Oudegracht 227
Utrecht

5 comments on "Open uitnodiging: Verdiepingsbijeenkomst Smart City – Vloek of zegen?"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.