PPU – PODcasts 2019

In september 2018 begon de Piratenpartij Utrecht vanuit eigen studio en op straat interviews te maken over lokale en landelijke Piraten thema’s. Deze werden gepubliceerd als podcasts via Youtube, Soundcloud en andere kanalen, vanuit de naam ‘potkaars’. De groei van dit kanaal maakte al snel dat de vraag opkwam hoe de podcasts onafhankelijk en objectief konden blijven maar toch ook een communicatiekanaal voor de PPU zouden blijven.

Daarom hebben we besloten om Potkaars los te koppelen van de Piratenpartij Utrecht, die verder gaat met het maken van PPU Podcasts. Op Potkaars kan je terecht voor scherpzinnige interviews en een frisse blik op de wereld van vandaag, waaronder die van de Piratenpartij Utrecht. Bij de PPU Podcasts kom je specifiek de piratenthema’s tegen, uiteraard ook met “Utrechtse” invulling. Zorg dus dat je beide kanalen in de gaten houdt!

De content die we tot nu toe hebben gemaakt ga je op zowel Potkaars áls het PPU Podcastkanaal terugvinden. Content die na dit bericht komt, kan per kanaal verschillen. We wensen het team van Potkaars heel veel succes toe! Daarnaast hopen we dat jullie je snel abonneren op beide Podcastkanalen, want er komt veel moois aan in 2019!

Potkaars hou je in de gaten via het Potkaars Twitter handle, de website is https://potkaars.nl

Overzicht van eerder gemaakte uitzendingen:

Heb jij zelf een onderwerp en/of specialist waarvan je meer zou willen weten, of waarvan je benieuwd bent hoe Piraten daar nu over denken? Laat het ons weten via twitter of op podcasts.utrecht[at]piratenpartij.nl en doe mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.