Piratenpartij Utrecht wenst iedereen fijne dagen en een goed 2019!

Lieve mensen,

Namens de Piratenpartij Utrecht mag ik iedereen, piraten, vrijwilligers, activisten, buren, vrienden, kennissen en aanverwanten, hele fijne dagen wensen en alvast het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

We hebben er een turbulent jaar opzitten. Amper 16 maanden geleden is de Piratenpartij Utrecht opgericht. Midden in een groeispurt hebben we afgelopen jaar meegedaan met de lokale gemeenteraadsverkiezingen in Utrecht. Helaas zonder zetel, maar met een enorme toename in zichtbaarheid en aanwezigheid van de Piratenpartij Utrecht. Want ook zonder zetels gaan we door voor een eerlijk Utrecht!

Afgelopen maand zijn we als afdeling een formele, zelfstandige vereniging geworden. We zijn nog wat hobbels aan het overwinnen (probeer maar eens een bankrekening te openen als politiek activistische organisatie) maar als het goed gaat kunnen we het jaar beginnen met de mogelijkheid om je ook als lid aan te sluiten bij de Piratenpartij Utrecht. Meer informatie volgt!

Als je tweede kerstdag wat uurtjes over hebt kom dan vooral naar onze Tweede Kerstdagbijeenkomst: Iedereen is welkom, piraat of niet! In het nieuwe jaar staan er weer meerdere verdiepingsbijeenkomsten op stapel, gaan we actief verder met Plan Paars 2028, zul je ons tegenkomen op diverse gelegenheden en zijn we vanzelfsprekend altijd bereikbaar voor jou.

Nogmaals: Het allerbeste gewenst, hele fijne dagen en we hopen tot snel!

Namens het bestuur van de Piratenpartij Utrecht,

Maarten van der Pol

Lead Link Piratenpartij Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.